Extra info / aankomst

ED-kaart

Als je je ticket naar Curacao boekt, denk ook even aan het digitaal aanvragen van de ED-kaart.
Bij aankomst op Curaçao dienen alle buitenlandse bezoekers, om door de immigratie te komen, een volledig ingevulde ED-kaart bij zich te hebben. Tot dusver is de ED-kaart op vluchten naar Curaçao verkrijgbaar. Ook kunt u desgewenst, alvorens op het vliegtuig te stappen, uw ED-kaart op uw gemak thuis online invullen. De invoering van deze Online ED-kaart, die gekoppeld zal zijn aan het beveiligde Border Management System van de Curaçaose Immigratiedienst, zal de wachttijd bij de immigratiebalie aanzienlijk verkorten.
https://edcardcuracao.com/

Ophaalservice Studentenhuizen Curacao,            Casa 7 en Villa Creole

Op aanvraag kun je door ons van/naar het vliegveld gehaald/gebracht worden, de kosten hiervoor zijn Euro 25.00 per rit. Dit moet voor aankomst zijn overgemaakt en/of bij aankomst meteen in Nafl. worden voldaan (tegen dagkoers). Bij de uitgang van de airport zit een MCB pinautomaat waar de locale valuta kan worden gepind. De ophaalservice graag van tevoren reserveren, hiervoor hebben wij wel je vluchtnummer en aankomsttijd nodig.

Eigen vervoer naar Studentenresort Casa 7 en    Villa Creole

Om je te kunnen verwelkomen en wegwijs te maken bij Casa 7 enof Villa Creole hebben we je vluchtnummer en aankomsttijd nodig. Tevens verwachten we een berichtje als je bij immigratie staat (bvb whatsapp, er is gratis wifi aanwezig op de airport) zodat we in Casa 7 enof Villa Creole aanwezig kunnen zijn om je te verwelkomen!