Beschrijving Casa 7

Het studentenresort Casa 7 heeft een huis met 9 slaapkamers en nog 4 kamers aan het zwembad, natuurlijk een zwembad, een gezellige palapa en een uitgebreide keuken. Het zwembad ligt tussen de palapa en de nieuwe kamers in. Om het zwembad staan heerlijke ligbedjes waar je lekker bruin kan worden. Ook hangen er diverse hangmatten om heerlijk te chillen. Het studentenresort heeft een hoog hekwerk om het huis, alsmede ook een grote parkeerplaats voor meerdere auto’s.

Het grote huis heeft 9 slaapkamers, hiervan zijn er zeven 1-persoons en twee 2-persoons. Het huis heeft een grote dubbele badkamer, met drie wastafels, twee wc’s en twee douches. Optioneel hebben sommige kamers een airco.

Aan het zwembad zijn 4 nieuwe kamers. Deze hebben op elke twee kamers een gezamenlijke badkamer met wastafel, douche en toilet. Daar hoef je de badkamer dus maar met 1 persoon te delen.

Het studentenresort heeft voor gezamenlijk gebruik een volledig ingerichte keuken met o.a. 3 koelkasten, magnetron en kookgerei.

In de tuin staat een heerlijke palapa (overdekt terras), voorzien van diverse banken en een eettafel waar je lekker buiten kan eten/chillen. Er is uiteraard een bbq aanwezig.

Extra informatie

De openbare ruimtes, zoals de palapa, keuken, de badkamers worden 2 maal per week gratis schoongemaakt, exclusief de kamers en de afwas in de keuken.
Zie verdere informatie onder de tab tarieven.

Parkeren en veiligheid

Het studentenresort Casa 7 heeft een hoog hekwerk om het huis, waarin een grote parkeerplaats aanwezig is voor meerdere auto’s.  Je auto staat dus altijd veilig onder camera toezicht binnen het complex!

Voor extra veiligheid zijn alle ramen voorzien van hekwerk en is er automatische verlichting. Tevens zijn alle kamers voorzien van een eigen slot en kluisje, waarvan je je eigen hangslot dient mee te nemen.

De beheerders zijn 24/7 bereikbaar en dagelijks aanwezig voor eventuele vragen of opmerkingen en zijn altijd telefonisch, via Whats app en via email bereikbaar.