Over ons

student house Curaçao

Wij zijn Walter en Elisa en de eigenaren van Studentenresort Casa 7 en Villa Creole.

We hebben bij aanvang van ons eerste studentenhuis hard gewerkt om van een leuk studentenhuis een mooi studentenresort te maken. Dit door middel van 4 nieuwe kamers en een nieuw zwembad, mooie planten, hangmatten en vergroten van de keuken en het pimpen van de “oude” kamers.

Wegens het grote succes van onze manier van aanpakken bij het favoriete studentenhuis ‘Casa 7’ te Curaçao hebben wij geïnvesteerd in een prachtig koloniaal pand nagenoeg gelegen naast ‘Casa 7’. In onze korte straat staan nu dus 4 studentenhuizen (met in totaal zo’n 50 studenten/jong werkenden) naast elkaar waarbij ‘Villa Creole’ er uitspringt wegens de luxe van alle kamers met eigen badkamer en de uitstraling van het pand zelf.

We doen ons uiterste best om dit ook mooi/netjes en schoon te houden.
Daarom hebben wij een top schoonmaakster en een beheerder die een paar keer per week even langs komt en natuurlijk voor de bewoners zijn er ook wat regels, maar eigenlijk niet meer dan welke je thuis in Nederland ook hebt. 😉

Vragen en/of opmerkingen zijn altijd welkom en we zullen ons best doen om deze zo snel mogelijk te beantwoorden en zo nodig op te lossen!!

We hopen jullie te zien in het mooiste Studentenresort van Curaçao, Casa 7 enof in ons prachtige koloniaal pand Villa Creole !!

Warme groeten,

Walter en Elisa