Extra info / aankomst

ED-kaart

Denk bij het boeken van je ticket naar Curaçao ook aan het digitaal aanvragen van de ED-kaart.
Bij aankomst op Curaçao moeten alle buitenlandse bezoekers een volledig ingevulde ED-kaart bij zich hebben om door immigratie te komen. Tot nu toe is de ED-kaart beschikbaar op vluchten naar Curaçao. De introductie van deze Online ED-kaart, die wordt gekoppeld aan het Secure Border Management System van de Curaçaose Immigratiedienst, zal de wachttijd bij de immigratiedienst aanzienlijk verkorten. Check eventuele aanvullende maatregelen van je vliegmaatschappij.
https://edcardcuracao.com/
Tijdens de Corona tijd moet ook iedereen een PCR Test etc doen. Check de laatste updates op https://www.naarcuracao.com/curacao-corona/reisadvies-curacao/

Ophaalservice voor Student Homes Curaçao, Casa 7 en Villa Creole

Op verzoek kan je door ons opgehaald / gebracht worden van / naar het vliegveld, de kosten hiervoor bedragen € 25,00 per rit. Dit dient voor aankomst en / of direct bij aankomst in Nafl (55 nafl) te worden betaald. worden betaald.
Bij de uitgang van de luchthaven is er een MCB-geldautomaat waar de lokale valuta kan worden opgenomen. Reserveer de ophaalservice van tevoren, hiervoor hebben we je vluchtnummer en aankomsttijd nodig.

Eigen vervoer naar Student Resort Casa 7 en Villa Creole

We hebben je vluchtnummer en aankomsttijd nodig om je te verwelkomen en je vertrouwd te maken met Casa 7. Ook verwachten wij bij aankomst bij immigratie een berichtje (bijv. WhatsApp, er is gratis wifi aanwezig op de luchthaven) zodat wij aanwezig