Extra info / aankomst

ED-kaart

Denk bij het boeken van je ticket naar Curaçao ook aan het digitaal aanvragen van de ED-kaart.
Bij aankomst op Curaçao moeten alle buitenlandse bezoekers een volledig ingevulde ED-kaart bij zich hebben om door immigratie te komen. Tot nu toe is de ED-kaart beschikbaar op vluchten naar Curaçao. De introductie van deze Online ED-kaart, die wordt gekoppeld aan het Secure Border Management System van de Curaçaose Immigratiedienst, zal de wachttijd bij de immigratiedienst aanzienlijk verkorten. Check eventuele aanvullen maatregelen van je vliegmaatschappij.
https://edcardcuracao.com/

Ophaalservice voor Student Homes Curaçao, Casa 7 en Villa Creole

Op verzoek kan je door ons opgehaald / gebracht worden van / naar het vliegveld, de kosten hiervoor bedragen € 25,00 per rit. Dit dient voor aankomst en / of direct bij aankomst in Nafl te worden betaald. worden betaald (tegen het dagtarief). Bij de uitgang van de luchthaven is er een MCB-geldautomaat waar de lokale valuta kan worden opgenomen. Reserveer de ophaalservice van tevoren, hiervoor hebben we je vluchtnummer en aankomsttijd nodig.

Eigen vervoer naar Student Resort Casa 7 en Villa Creole

We hebben je vluchtnummer en aankomsttijd nodig om je te verwelkomen en je vertrouwd te maken met Casa 7 en / of Villa Creole. Ook verwachten wij bij aankomst bij immigratie een berichtje (bijv. WhatsApp, er is gratis wifi aanwezig op de luchthaven) zodat wij aanwezig kunnen zijn in Casa 7 en of Villa Creole om je te verwelkomen!