KAMER OVERZICHT

Beschrijving Casa 7

Het studentenresort Casa 7 heeft een huis met 9 slaapkamers, een zwembad met daaromheen nog 4 kamers direct aan het zwembad gelegen, een gezellige palapa en een uitgebreide keuken. Het zwembad ligt tussen de palapa en de nieuwe kamers in. Om het zwembad staan ligbedjes waar je lekker bruin kan worden. Ook hangen er diverse hangmatten om heerlijk te chillen. Het studentenresort heeft een hoog hekwerk om het huis, alsmede ook een grote parkeerplaats voor meerdere auto’s.

Het grote huis heeft 9 slaapkamers, hiervan zijn er zeven 1-persoons en twee 2-persoons. Het huis heeft een grote dubbele badkamer, met drie wastafels, twee wc’s en twee douches.

BOEK CASA 7

Reserveren

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
student house Curaçao
student house Curaçao

STUDENTENHOTEL CURAÇAO

Casa 7 Kamerfaciliteiten

  • Badkamer

  • Binnen parkeren

  • Veel privacy

  • Draadloos internet (WiFi)

  • Gezellig klein huis!

BUITEN PATIO

Parkeren en veiligheid

Het studentenresort Casa 7 heeft een hoog hekwerk om het huis, waarin een grote parkeerplaats aanwezig is voor meerdere auto’s.  Je auto staat dus altijd veilig onder camera toezicht binnen het complex!

Voor extra veiligheid zijn alle ramen voorzien van hekwerk en is er automatische verlichting. Tevens zijn alle kamers voorzien van een eigen slot en kluisje, waarvan je je eigen hangslot dient mee te nemen.

De beheerders zijn 24/7 bereikbaar en dagelijks aanwezig voor eventuele vragen of opmerkingen en zijn altijd telefonisch, via Whats app en via email bereikbaar.

student house Curaçao

Extra informatie

De openbare ruimtes, zoals de palapa, keuken, de badkamers worden 2 maal per week gratis schoongemaakt, exclusief de kamers en de afwas in de keuken.
Zie verdere informatie onder de tab tarieven.

Geniet & maak geweldige herrineringen op het prachtige eiland!

De leukste studentenhuizen van Curaçao!
BOEK NU