OVERZICHT VILLA CREOLE

Beschrijving Villa Creole

Wegens het grote succes van onze manier van aanpakken bij het favoriete studentenhuis ‘Casa 7’ te Curaçao hebben wij geïnvesteerd in een prachtig koloniaal pand nagenoeg gelegen naast ‘Casa 7’. In onze korte straat staan nu dus 4 studentenhuizen (met in totaal zo’n 50 studenten/jong werkenden) naast elkaar waarbij ‘Villa Creole’ er uitspringt wegens de luxe van alle kamers met eigen badkamer en de uitstraling van het pand zelf.

‘Villa Creole’ heeft jarenlang succesvol dienst gedaan als Hostel en BnB la Creole en heeft 7 eenpersoons en 3 tweepersoons kamers. Deze functie heeft het zijdelings nog een beetje dus je zult hier mogelijk ook lang verblijf vakantiegangers aantreffen, sabaticals, werkenden en -niet onbelangrijk- internationale gasten en dat maakt je verblijf pas echt leuk en interessant. Onze kracht is gelegen in het feit dat meer luxe kan worden geboden door nette privé badkamers, 2 terrassen en een grote eigen afgesloten parkeerplaats. Maar ook het feit dat onze prijzen eerlijk zijn en all-inclusive. Je krijgt dus niet naderhand nog toeslagen voor gebruikerskosten van gas/water/elektra, omzetbelasting of wat dan ook. Geen gedoe! Voorts beschikt ‘Villa Creole’ over alle voorzieningen die nodig zijn tijdens je verblijf op Curaçao, of je nu stage loopt, werkt of verblijft als Digital Nomad. Je kiest voor ‘Villa Creole’ omdat je naast gezelligheid ook op zoek bent naar comfort en een stukje privacy wanneer jij dat wenst in je eigen slaapkamer met privé badkamer welke je met niemand hoeft te delen.

BOEK CASA 7

Reserveren

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

‘Villa Creole’ is geen feestverblijf en vanwege de luxe zijn de privéomstandigheden meer op iedereen gericht, maar met de mogelijkheid tot volledige interactie met je medebewoners. Dus ja, je kunt er superleuke avonden samen beleven of af en toe een leuk feestje geven. En wil je nog meer mensen leren kennen, dan is ‘Casa 7’ de eerste die je bezoekt. Uiteindelijk staan de andere omliggende studentenhuizen er natuurlijk nog steeds. Kortom veel plezier.

student house Curaçao
student house Curaçao

Omgeving:

‘Villa Creole’ is gelegen aan de rand van het stadscentrum Punda. Het is eenvoudigweg de meest centrale plek in Willemstad waarbij je lopend zo op het strand of in het centrum bent. Het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en de dichtstbijzijnde supermarkt is slechts 50 meter! Naast ‘Villa Creole’ is een heerlijk en goedkoop restaurant gevestigd en vele andere restaurants in de directe omgeving.

Het ‘Villa Creole’ event:

Periodiek houden wij een gezamenlijke barbecue of borrel met de bewoners van Casa 7. Hierdoor leer je veel mensen kennen en voel je je direct thuis. Eventueel worden de bewoners van de omliggende 2 panden uitgenodigd om elkaar te ontmoeten.

student house Curaçao
student house Curaçao

Het complex:

Alle kamers beschikken over een 1-persoonsbed (plafond)fan, stoel met een bureau, gordijnen, spiegel, kluisje, muurdecoratie, nachtkastje, bedlampje en opbergruimte voor je kleding. Handdoeken en bedlinnen kun je apart bijbestellen voor aankomst zodat het aanwezig is bij je aankomst en je meer ruimte in je koffer overhoudt voor andere spullen. Het is bij enkele kamers mogelijk om airconditioning apart bij te boeken tegen meerkosten. Er is een fantastisch leuke binnenpatio om te chillen of te werken wat je doet denken dat je in Mexico bent. Er is een keuken aanwezig welke is voorzien van een fornuis, aanrecht, magnetron, opslagruimte en koelkast. Voorts is er een lounge/ontbijtzaal aanwezig voorzien van een waterkoker, koffiezet apparaat, 2e koelkast en opslagruimte voor je boodschappen. Deze plek is ook uitstekend geschikt om je digitale werkzaamheden uit te voeren.

Ook beschikt ‘Villa Creole’ over optioneel gebruik van een wasmachine. Door de hogere ligging van ‘Villa Creole’ heb je op de buitenporch een heerlijke wind.

flowers_top

STUDENTENHOTEL CURAÇAO

Villa Creole Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning optioneel

  • Privé badkamers

  • Draadloos internet

  • Eigen parkeerplaats

  • Veel privacy

  • Wasmachine

  • En veel meer!

BUITEN PATIO

Parkeren en veiligheid:

Voor ons is het belang van een veilige huisvesting net zo groot als voor jou! ‘Villa Creole’ is goed verlicht, volledig ommuurd en voorzien van sterk hang en sluitwerk. Er is een afgesloten parkeerplaats aanwezig voor meerdere auto’s.  Je auto staat dus altijd veilig onder camera toezicht binnen het complex! Tevens zijn alle kamers voorzien van een eigen slot en kluisje. Wij willen dat zowel jij als je overige huisgenoten veilig zijn en veiligheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Na je aankomst nemen we alle veiligheidsmaatregelen met je door!

student house Curaçao

Extra informatie

De openbare ruimtes, zoals de ontbijtzaal, patio en de keuken worden 2 maal per week gratis schoongemaakt, exclusief de kamers en de afwas in de keuken.
Zie verdere informatie onder de tab tarieven.

De beheerders zijn 24/7 telefonisch of via Whats app bereikbaar en regelmatig aanwezig voor eventuele vragen of opmerkingen.

Geniet & herinner geweldige tijden met ons

De leukste studentenhuizen van Curaçao!
BOEK NU
flowers_top

BESCHIKBARE APPARTEMENTEN

Ontdek meer suites