Ligging

Studentenwoningen Curaçao Casa 7 en Villa Creole liggen 50 meter bij elkaar. Casa 7 heeft echter de ingang aan een rustige eenrichtingsstraat en Villa Creole aan de doorgaande weg. Een centraler studentenhuis vind je op Curaçao niet.

Het uitgaansgebied ‘Pietermaai’ ligt op slechts 10 minuten lopen. Het centrum van Punda (en Otrobanda eraan vast) is ongeveer 20 minuten lopen.

Er zijn diverse lokale restaurants en twee supermarkten om de hoek! De Albert Heijn ligt op ongeveer 5 minuten rijden.

Het dichtstbijzijnde gratis strand ‘Dive City Beach 88’ ligt op ongeveer 1 km afstand en ‘Mambo Beach’ is ongeveer 5 minuten met de auto of met de bus. Mambo Beach is ook een van de bekendste uitgaansgelegenheden.

De bushalte is om de hoek. Als je geen auto of scooter huurt kun je bijna overal met het openbaar vervoer komen, de bussen rijden tot ongeveer 22.00 uur

Een apotheek, dokter en tandarts zijn allemaal in de buurt.

  • Studentenwoningen Curaçao Casa 7 en Villa Creole liggen 50 meter bij elkaar. Casa 7 heeft echter de ingang aan een rustige eenrichtingsstraat en Villa Creole aan de zijweg. Een centraler studentenhuis vind je op Curaçao niet.

  • Het uitgaansgebied ‘Pietermaai’ ligt op slechts 10 minuten lopen. Het centrum van Punda (en Otrobanda eraan vast) is ongeveer 20 minuten lopen.

  • Er zijn diverse lokale restaurants en twee supermarkten om de hoek! De Albert Heijn ligt op ongeveer 5 minuten rijden.

  • Het dichtstbijzijnde gratis strand ‘Dive City Beach 88’ ligt op ongeveer 1 km afstand en ‘Mambo Beach’ is ongeveer 5 minuten met de auto of met de bus. Mambo Beach is ook een van de bekendste uitgaansgelegenheden.

  • De bushalte is om de hoek. Als je geen auto of scooter huurt kun je bijna overal met het openbaar vervoer komen, de bussen rijden tot ongeveer 22.00 uur

  • Een apotheek, dokter en tandarts zijn allemaal in de buurt.